Кои случаи ще се лекуват в новия център?

Случаите, които ще бъдат диагностицирани и лекувани в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“, са основно с поставена диагноза:

Напреднала репродуктивна възраст – пациенти над 39-годишна възраст
Повтарящи се имплантационни неуспехи (RIF)
Преждевременно яйчниково отпадане (POF)
Тънка маточна лигавица и Asherman синдром
Повтарящи се спонтанни аборти
Неуспешно лечение след серия от процедури по асистирана репродукция

 ЗАПИШЕТЕ СВОЯ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ С РЕПРОДУКТИВЕН СПЕЦИАЛИСТ НА

02 920 0901!

ПЛАНИРАЙТЕ ПОЯВАТА НА ДЕТЕ, КАТО СИ ОСИГУРИТЕ ЕКИП ОТ СЪМИШЛЕНИЦИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ!

Важно за пациентите на Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“

Диагностиката и подготовката за процедура по асистирана репродукция на жената/двойката се извършва в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. „Ами Буе“ 54, София. Провеждането на самата процедура, в това число пункция на фоликули, инвитро оплождане, култивация на ембриони, приложение на ембриологични техники за повишаване на успеваемостта и ембриотрансфер, се извършва в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на ул. „Христо Благоев“ №25-31.

Двата медицински центъра са разположени на 2 км разстояние или на 5 минути с автомобил.

Проф. Атанас Щерев преглежда в новия Медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев”

Doc._A._Shterev(1)Новият медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев” се превръща в ексклузивната медицинска локация за младите и активни жени и двойки, които искат да се подготвят за зачеване и раждане по време на прецизни и обстойни прегледи.

Дамите имат уникалния шанс да бъдат консултирани и лекувани при необходимост от “бащата на инвитрото” в България проф. Атанас Щерев, който е помогнал на хиляди жени мечтата им за бебе да се превърне в реалност.

Прочетете повече за трите десетилетия успехи в асистираната репродукция ТУК.

Прегледите ще включват първоначален разговор с пациентите, гинекологичен и ултразвуков преглед, както и финални коментари и насоки за бъдещите стъпки при всеки отделен случай. Те се извършват с извънредна прецизност, персонално отношение и отговор на всички вълнуващи пациентите въпроси.

Диагностиката и лечението в новия Медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев” са насочени в няколко посоки:

Планиране на бременност и опити за зачеване: Сваля се пълна анамнеза на състоянието на двойката. От обстоен преглед до създаването на персонален график за подготовка на организма на жената и мъжа за предстояща бременност, както и необходимите за това изследвания - всичко това, съобразено с най-съвременни протоколи за поведение, диагностициране и терапевтични процедури и асистирани репродуктивни техники.

Процедури по асистирана репродукция: Консултация на жени и двойки, на които им предстоят процедури по асистирана репродукция - вътрематочна инсеминация, инвитро или ICSI). На пациентите се правят необходимите ултразвукови прегледи и изследвания. Всяка двойка получава и персонален здравословен хранителен режим, както и съвети за физическа активност.

Вижте ексклузивни ВИДЕО кадри от новия център!

Високоспециализирани прегледи: Дори и сложните случаи могат да приключат с детска усмивка. Това е мотото, в което вярва екипът ни, ръководен от проф. Атанас Щерев. Ето защо в новия център ще бъдат диагностицирани и лекувани и специфични случаи на дами, които са:

•    в напреднала репродуктивна възраст – над 39 години
•    имали повтарящи се имплантационни неуспехи (RIF)
•    с преждевременно яйчниково отпадане (POF)
•    с тънка маточна лигавица и Asherman синдром
•    преживяли повтарящи се спонтанни аборти
•    преминали през неуспешно лечение след серия от процедури по асистирана репродукция

Бременност и раждане: високоспециализирано проследяване на бременността, което включва абсолютно всички необходими прегледи за майката и бебето.   Фокусът на новия медицински център е прецизната подготовка на бременните за нормално раждане.


Новият Медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев” работи всеки ден, а час за преглед при проф. Атанас Щерев можете да запишете а телефон 02 920 0901. Центърът се намира на ул. „Ами Буе“ №54 в София, а точни координати и описание ще откриете ТУК.

Новини