Кои случаи ще се лекуват в новия център?

Случаите, които ще бъдат диагностицирани и лекувани в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“, са основно с поставена диагноза:

Напреднала репродуктивна възраст – пациенти над 39-годишна възраст
Повтарящи се имплантационни неуспехи (RIF)
Преждевременно яйчниково отпадане (POF)
Тънка маточна лигавица и Asherman синдром
Повтарящи се спонтанни аборти
Неуспешно лечение след серия от процедури по асистирана репродукция

 ЗАПИШЕТЕ СВОЯ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ С РЕПРОДУКТИВЕН СПЕЦИАЛИСТ НА

02 920 0901!

ПЛАНИРАЙТЕ ПОЯВАТА НА ДЕТЕ, КАТО СИ ОСИГУРИТЕ ЕКИП ОТ СЪМИШЛЕНИЦИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ!

Важно за пациентите на Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“

Диагностиката и подготовката за процедура по асистирана репродукция на жената/двойката се извършва в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. „Ами Буе“ 54, София. Провеждането на самата процедура, в това число пункция на фоликули, инвитро оплождане, култивация на ембриони, приложение на ембриологични техники за повишаване на успеваемостта и ембриотрансфер, се извършва в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на ул. „Христо Благоев“ №25-31.

Двата медицински центъра са разположени на 2 км разстояние или на 5 минути с автомобил.

Д-р Коновалова отново с график, часове се записват по телефона!

20200422 Д-р КоноваловаСлед кратко отсъствие любимият акушер-гинеколог на хиляди жени д-р Мария Коновалова отново възстановява работата си с пациенти по график, но вече на нова локация. Тя стартира прегледите на 27 април (понеделник) в наскоро разкрития Медицински център „Репродуктивно здраве – Д-р Щерев“. Центърът се намира на ул. „Ами Буе“ №54 в медицинското сърце на София – на метри от ВМА и болница „Пирогов“. Точни координати на новата локация на специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще откриете ТУК.

Часове за д-р Мария Коновалова се записват единствено по телефона на 02 920 0901 в рамките на работното време на контактния център на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ – всеки делничен ден от 10:00 до 16:00 часа.

Видео визитка на д-р Мария Коновалова гледайте ТУК.

На ул. „Ами Буе“ №54 преглежда и проф. Атанас Щерев, който консултира пациентки с репродуктивни, гинекологични и акушерски оплаквания. Всяка жена може да си запише час и за подробна консултация с младши лекар, по време на която ще получи ексклузивно внимание и време за всички вълнуващи и тревожещи я въпроси.

Вижте ТУК ексклузивни кадри от ул. "Ами Буе" №54, където се намира новият център от голямото семейство на Медицински комплекс "Д-р Щерев".

Новини