Кои случаи ще се лекуват в новия център?

Случаите, които ще бъдат диагностицирани и лекувани в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“, са основно с поставена диагноза:

Напреднала репродуктивна възраст – пациенти над 39-годишна възраст
Повтарящи се имплантационни неуспехи (RIF)
Преждевременно яйчниково отпадане (POF)
Тънка маточна лигавица и Asherman синдром
Повтарящи се спонтанни аборти
Неуспешно лечение след серия от процедури по асистирана репродукция

 ЗАПИШЕТЕ СВОЯ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ С РЕПРОДУКТИВЕН СПЕЦИАЛИСТ НА

02 920 0901!

ПЛАНИРАЙТЕ ПОЯВАТА НА ДЕТЕ, КАТО СИ ОСИГУРИТЕ ЕКИП ОТ СЪМИШЛЕНИЦИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ!

Важно за пациентите на Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“

Диагностиката и подготовката за процедура по асистирана репродукция на жената/двойката се извършва в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. „Ами Буе“ 54, София. Провеждането на самата процедура, в това число пункция на фоликули, инвитро оплождане, култивация на ембриони, приложение на ембриологични техники за повишаване на успеваемостта и ембриотрансфер, се извършва в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на ул. „Христо Благоев“ №25-31.

Двата медицински центъра са разположени на 2 км разстояние или на 5 минути с автомобил.

Гинекологичен преглед през уикенда? Запишете час в новия ни център!

20200504 КоноваловаЧесто пациентите ни се интересуват възможно ли е да запишат час за акушеро-гинекологичен преглед през почивни и празнични дни. Това е разбираемо, защото мнозина работят през седмицата, а не малка част от вас пътуват от други градове, за да получат качествена медицинска грижа. Обичайно, обаче, графикът на повечето специалисти от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е от понеделник до петък, но това не важи за новия медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. „Ами Буе“ №54 в София.

Всеки ден до края на месец май можете да запишете час за преглед при утвърдения акушер-гинеколог д-р Мария Коновалова. Възползвайте се от тази възможност, ако имате нужда от гинекологична профилактика, желаете да проследите доброто развитие на вашата бременност или искате да обсъдите с опитен специалист ваши оплаквания.

Д-р Мария Коновалова работи в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 2005 г., а през 2008 г. придобива специалност по „Акушерство и гинекология“. Тя е част от екипа за проследяване на бременност и раждане на болницата и е с дългогодишен опит в сферата на асистираната репродукция и оперативната гинекология.

Гледайте видео визитката на д-р Коновалова ТУК!

Час за д-р Мария Коновалова може да бъде записан единствено по телефона на 02 920 0901 – контактният център на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ възстановява обичайното си работно време и ще приема обажданията ви от 8:00 до 20:00 часа всеки работен ден и от 8:00 до 14:00 в почивни и празнични дни.

Повече за новия Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ можете да прочетете ТУК.

Новини