назад
Lekcia_karmene840x500

Лекция за захранване на бебето - акценти

В Медицински комплекс „Д-р Щерев” се провежда регулярно специалната безплатна практическа лекция, посветена на правилата и съветите при захранване на бебето.

Лектор на презентациите е Мира Кошева, специалист с дългогодишен опит в грижата за бебетата и захранването.

Лекциите се провеждат в конферентната зала на Медицински комплекс “Д-р Щерев”, мястото, където се провежда училището за бъдещи родители.

Практическа лекция - "Захранване на бебето, какво е важно да знаем, за да гарантираме здравословно развитие през първите години от живота - правила и съвети"

 

Кога се провежда практическата лекция – „Захранване на бебето, какво е важно да знаем, за да гарантираме здравословно развитие през първите години от живота - правила и съвети“?
Следващото издание на обучителната лекция ще се проведе на 24 ноември 2019 (неделя) от 11:00 часа.

Какво ще научите от изключително полезната презентация:
• От кога започва захранването;
• Кои са първите суровини;
• Последователност и необходима ли е схема за захранване;
• Кога се въвеждат по-високо алергенните храни
• Често допускани грешки;
• Запек, повръщане и колики - чести храносмилателни проблеми.
Захранване на бебето - запишете се за участие

За да посетите практическата лекция – „Захранване на бебето“, се запишете, като се обадите на нашия Контактен център – 02 920 09 01. Побързайте, местата са ограничени, а входът е безплатен.

Можете да изпратите заявка за записване, като ни изпратите имейл на contact@shterevhospital.com.

Видео: Училището за бъдещи родители

Гледайте видео за вълшебната Диди Димова и Училището за бъдещи родители „Ние създаваме радост“ към Медицински комплекс "Д-р Щерев". Ако бременността и раждането са едно красиво пътешествие по пътя към родителството, то няма по-подходящ водач и учител в това пътуване от опитната и обаятелна Диди Димова. Тя ръководи умело индивидуалното и груповото ни училище за бъдещи родители и е помогнала да стотици жени и двойки да преминат спокойни през 9-те месеца на очакване, да изживеят подготвени радостта от раждането на рожба си и да поемат уверени в себе си грижата за своето новородено.

Практическа лекция "Захранване на бебето" - обобщение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ви помага да се подготвите за захранването на вашето бебе. В конферентната ни зала регулярно провеждаме практическа обучителна лекция по темата. Презентацията се прави от Мира Кошева, лектор с дългогодишен опит.

Други инициативи за бременни