Lekcia_karmene840x500

Лекция за лактацията - акценти

В Медицински комплекс „Д-р Щерев” се провежда регулярно специалната безплатна практическа лекция, посветена на кърменето.
 
Лектор на презентациите е акушерката Елена Василева, акушерка с дългогодишен опит в подкрепа на естественото хранене на бебета.

Лекциите се провеждат в конферентната зала на Медицински комплекс “Д-р Щерев”, мястото, където се провежда училището за бъдещи родители.

Всичко за лактацията – практическа лекция

 

Кога се провежда практическата лекция – „Всичко за лактацията“?

Следващото издание на обучителната презентация на Елена Василева ще се проведе на 10 декември 2017 (неделя) от 11:00 ч.


Какво ще научите от изключително полезната презентация:

• Как да се подготвите за промените, които настъпват в майчиния организъм, свързани с процесите на синтез и секреция на кърма;
• Каква е физиологията на лактацията;
• Практическа демонстрация.
Всичко за лактацията - запишете се за участие

За да посетите практическата лекция – „Всичко за лактацията“, се запишете, като се обадите на нашия Контактен център – 02 920 09 01.

Побързайте, местата са ограничени, а входът е безплатен. Можете да изпратите заявка за записване, като ни изпратите имейл на contact@shterevhospital.com.

Видео: Училището за бъдещи родители

Гледайте видео за вълшебната Диди Димова и Училището за бъдещи родители „Ние създаваме радост“ към Медицински комплекс "Д-р Щерев". Ако бременността и раждането са едно красиво пътешествие по пътя към родителството, то няма по-подходящ водач и учител в това пътуване от опитната и обаятелна Диди Димова. Тя ръководи умело индивидуалното и груповото ни училище за бъдещи родители и е помогнала да стотици жени и двойки да преминат спокойни през 9-те месеца на очакване, да изживеят подготвени радостта от раждането на рожба си и да поемат уверени в себе си грижата за своето новородено.

Практическа лекция "Всичко за лактацията" - обобщение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ подкрепя естественото хранене на бебета. В конферентната ни зала регулярно провеждаме обучителна за лактацията. Презентацията се прави от акушерката Елена Василева, лектор с дългогодишен опит.

Други инициативи за бременни