Didi Dimova - ShterevHospital840x500

Индивидуално Училище за бъдещи родители - акценти

- Индивидуалното ни училище, водено от опитната и обаятелна акушерка Диди Димова, обръща внимание върху спецификата на бременността по триместри, но най-полезните съвети са насочени към грижите за новороденото с подробни указания за балансираното хранене.
 
- Бъдещите родители получават практични съвети и всичко необходимо за обзавеждането на детска стая и детски кът, за избора на подходяща козметика, аксесоари, дрехи и др.

- Диди Димова: „За да бъде ефективно предаден целият лекционен курс от специализирани съвети, се запишете за индивидуалната форма на нашето училище за бъдещи родители в периода от 11 до 20/22 гестационна седмица на бременността“.

Индивидуално училище за бъдещи родители

А ето нашите тайни, които ще ви разкрие ръководителят на индивидуалното училище за бъдещи и настоящи родители Диди Димова:

• Кърменето е най-прекрасният миг в живота на всяка жена. За да дадем този еликсир на детето и да изпитаме удоволствие от този взаимен процес – подготовката започва още по време на бременността.

• Феноменът колики е комплекс от грешки. Превенция и първа помощ.

• Познание за оказването на първа помощ на детето при задавяне, висока температура, запек, до осъществяване на контакта с педиатъра.

• Един от прекрасните мигове – часът на тати – обличане, събличане, сваляне и поставяне на памперс, пасивна гимнастика през първите два месеца, масаж, релакс, техника на къпане.

• Практически упражнения до раждането. Всичко разиграваме като театър.

• Раждане. Тъй като нашата клиника е една от водещите, подкрепящи нормалното раждане, тук се държи на едно „натюр“ раждане. Раждащата се подготвя за активно участие в този велик процес, а не се оставя пасивна в ръцете на израждащия екип. Движение – дишания, масаж, гравитация. Обезболяваща анестезия – епидурална, спинална. Цезаровото сечение – детайли.

• Хитът в нашето пакетно обучение – двигателно и умствено развитие,  хранене до една година, използвайки съветите на известни наши и чужди специалисти в областта. Включена е и схема от австралийското обучение, което вече масово се налага в България.

• Обръщаме внимание на превенцията – в кой месец какъв профилактичен преглед трябва да се направи, за да се предотврати нещо вродено.

• Връзката ни с родителите продължава до 3-годишна възраст на детето и всяка вечер – 5 дни от седмицата – между 21:00-22:00 часа – консултации.

• Цялото обучение протича под звуците на модерна класическа музика – езика на боговете, и звуци от природата. Това оказва уникално влияние върху мозъка на бебето и хормоните на мама.

 
Индивидуално училище за бъдещи родители - запишете се за безплатна първа консултация

Предоставяме ви възможност да изберете изчерпателен курс за индивидуално обучение. Курсът може да обхваща пълен и кратък пакет.

Разберете повече и се запишете за безплатна консултация, като се обадите на 0894 51 15 87 или  0887 83 49 82. Ще разговаряте лично с ак. Диди Димова, ръководителя на училището за бъдещи и настоящи родители на нашата болница. 

 

Видео: Училището за бъдещи родители

Гледайте видео за вълшебната Диди Димова и Училището за бъдещи родители „Ние създаваме радост“ към Медицински комплекс "Д-р Щерев". Ако бременността и раждането са едно красиво пътешествие по пътя към родителството, то няма по-подходящ водач и учител в това пътуване от опитната и обаятелна Диди Димова. Тя ръководи умело индивидуалното и груповото ни училище за бъдещи родители и е помогнала да стотици жени и двойки да преминат спокойни през 9-те месеца на очакване, да изживеят подготвени радостта от раждането на рожба си и да поемат уверени в себе си грижата за своето новородено.

Индивидуално училище за бъдещи родители - обобщение

Вижте какво казаха мама Соня и татко Станислав, родителите на Кристиян, как са усетили индивидуалното училище на нашата болница и вниманието, получено от Диди Димова: „Скъпа Диди, благодарим ти, че беше до нас по време на прекрасното житейско приключение,  наречено „бременност“. С теб то беше спокойно, информирано и очаквано с нетърпение. Желаем ти още много хъс и много здраве, за да продължаваш да създаваш най-добрите родители в България.”

Училище за бъдещи родители