назад
Polzi_840x500

Ползи от пакетно проследяване - акценти

- Предлагаме консултация от опитни специалисти акушер-гинеколози с повишено внимание за ценността на плода.

- Провеждаме задълбочена пренатална диагностика със съвременна ултразвукова апаратура и специализирани прегледи при специалисти по фетална медицина.

- Осигуряваме удобство и улеснение за извършване на всички необходими изследвания “под един покрив”.

Какви са ползите от абонаментното проследяване при нас?

На първо място, проследявайки бременността си абонаментно, избирайки един от двата пакета – вие получавате сигурност, че няма да пропуснете важно изследване и развитието на вашето бебе ще се случи по европейски стандарт. Бременността ви ще бъде следена от опитен акушер-гинеколог с всички предимства на най-модерната ултразвукова апаратура и специализирани прегледи при специалисти по фетална медицина. За ваше удобство всички изследвания се случват на едно място – в уюта на нашата болница. Екипът ни следва кредото да спазваме лично отношение към всеки пациент с професионална насоченост към добрата практика в пренаталната и феталната медицина. Освен че спестявате до 20% от цената на включените в пакетите медицински грижи и лабораторни изследвания спрямо стандартния ценоразпис, получавате още:

• Възможност за консултации с нашия емоционален консултант;

• Преференциални условия при посещение на училището за бъдещи родители 50% намаление от таксата;

• Участие в програма за лоялни пациенти „Кредо Престиж”, (ако вече участвате в програмата, след успешна АРТ процедура, получавате допълнително намаление от цената на пакетите за проследяване);

• 100 лв. отстъпка от цената за раждане в Медицински комплекс “Д-р Щерев”.

 
Абонаментно проследяване при нас - изберете своя пакет

Вижте какви прегледи и изследвания включва нашия пакет "Проследяване на бременността - основен" от ТУК.

Вижте какви прегледи и изследвания включва нашия пакет "Проследяване на бременността - оптимален" от ТУК.

Консултирайте се с екипа ни кой пакет за проследяване е подходящ за вас на тел. 02 920 09 01

Видео: Всичко за бременността в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Комбинация между специално внимание, висококвалифицирани медицински грижи и съпътстващи образователни инициативи в Медицински комплекс „Д-р Щерев” помага на бъдещите майки да преминат през своята бременност спокойни за своето здраве и здравето на носеното от тях дете и информирани за това, което им предстои. Така деветте месеца се превръщат от време на повишена отговорност и очакване в период на увереност и радост. Вижте видеото за изключителната пренатална грижа в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Ще научите много за образователните ни инициативи за бременни, който се провеждат от специалисти по здравни грижи.