Д-р Петър Угрински

Д-р Петър Угрински

Длъжност
Акушер-гинеколог, Проследяване на бременност и раждане

Контакти
Медицински комплекс „Д-р Щерев”
ул. „Христо Благоев“ №25-31, ж.к. „Разсадника“, гр. София
02 920 0901

Д-р Петър Угрински е част от екипа акушер-гинеколози на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 2016 г. С дългогодишния си медицински опит, включително в чужбина, както и с работата си като ръководител на отделение по патологични бременности, той спомага в осигуряването на по-качественото проследяване и спокойното раждане на пациентките на болницата.

 

Образование:
1982: Специалност „Акушерство и гинекология“ от Медицинска академия-София
1975: Медицинска специалност от Медицинска академия-София

Допълнителни квалификации:
Специализирани курсове по колпоскопия, ултразвукова диагностика в акушерството и гинекологията – 3D, високо рисково раждане, гинекологична лапароскопия, гинекологична ендокринология – към Медицинска академия-София

Членства в съсловни организации:
Член на Български лекарски съюз

Проследяване на бременност
Акушерство
Гинекологична профилактика

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през съвременните ни дигитални канали. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

 

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Благовещение при нас

Гледайте един емоционален разказ за празника, в който са отразени прекрасните чувства на нашите лекари, ембриолози, биолози и акушерки при срещата с малките слънчица, на които са помогнали да се появят на бял свят. Благодарим на нашите пациенти за искрените поздрави от сърце, които отправиха към нашите специалисти!

Консултирайте се с нашите специалисти

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са още по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през някой от модерните дигитални канали на болницата. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

АГ специалисти "Бременност и раждане"