Доц. Николай Доганов

Доц. Николай Доганов

Длъжност
Акушер-гинеколог

Контакти
Медицински комплекс „Д-р Щерев”
ул. „Христо Благоев“ №25-31, ж.к. „Разсадника“, гр. София
02 920 0901

Доц. Николай Доганов е част от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 2017 г., където допринася за качеството на повишаването на нивото на оперативната гинекология посредством високата си квалификация и дългогодишен си опит, включително като изпълнителен директор на най-старата акушеро-гинекологичния болница в България „Майчин дом“ в продължение на 10 години. В Медицински комплекс „Д-р Щерев“ Доц. Доганов извършва оперативни интервенции и провежда прегледи и консултации веднъж седмично в четвъртък от 14:00 до 15:00 ч.

 

Образование:
1989: Защитена степен „Доцент“
1975: Специалност „Акушерство и гинекология“ от ВМИ-София
1969: Медицинска специалност от ВМИ-София

Допълнителни квалификации:
2000: Квалификация по „Здравен мениджмънт“-УНСС

Членства в съсловни организации:
Член на Български лекарски съюз

Оперативна гинекология
Урогинекология
Онкогинекология

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през съвременните ни дигитални канали. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.

Видео: Благовещение при нас

Гледайте един емоционален разказ за празника, в който са отразени прекрасните чувства на нашите лекари, ембриолози, биолози и акушерки при срещата с малките слънчица, на които са помогнали да се появят на бял свят. Благодарим на нашите пациенти за искрените поздрави от сърце, които отправиха към нашите специалисти!

Консултирайте се с нашите специалисти

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са още по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през някой от модерните дигитални канали на болницата. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

АГ специалисти "Оперативна гинекология и профилактика"
АГ специалисти "Оперативна гинекология и профилактика"
назад