Не пропускайте дискусията “Проследяването на бременността – стъпка по стъпка”

FBLIve-Annons_July -2

Очаквайте на 20 юли (четвъртък) от 10:00 часа поредната среща със специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на живо чрез платформата Facebook Live! Темата на разговора ще бъде „Проследяването на бременността – стъпка по стъпка“, а усмихната водеща Евелина Павлова ще ви срещне с акушер-гинеколозите д-р Даниела Савова и д-р Ралица Милчева.

Прецизното проследяване на бременността при квалифициран специалист, разполагащ с необходимото модерно ултразвуково оборудване и качествена клинична лаборатория, е ключово за безпроблемното развитие на всяка една бременност и раждането на живо и здраво бебе. Съвременните тенденции в Европа пък изискват споделянето на грижите за бъдещата майка и нейното бебе между проследяващия бременността акушер-гинеколог и специалист по фетална медицина. Как тези тенденции и изисквания на качествената здравна грижа се прилагат в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще споделят д-р Савова и д-р Милчева. Научете от тях какви са стъпките при проследяването на бременността, какви прегледи и изследвания се извършват в различните гестационни седмици и каква информация носят те за здравословното състояние на бъдещата майка и нейното дете.

Чуйте полезните съвети на д-р Савова и д-р Милчева за деветте месеца на радостно очакване на 
20 юли (четвъртък) от 10:00 часа на нашата Facebook страница (www.facebook.com/shterevhospital)! Инициативата се реализира съвместно с онлайн платформата радио Family. Не пропускайте да гледате поредната интересна и полезна дискусия в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в точния ден и час!