Новият брой на списание ARTi е тук

Page_1

Новият брой на онлайн списанието на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ARTi вече е достъпен за четене. От него ще получите ценни препоръки за подготовка на организма за зачеване от акушер-гинеколога д-р Мария Юнакова и от ръководителя на инвитро лабораторията ни д-р Таня Милачич. Подготвили сме ви и кратък наръчник в инвитро процедурата – ценно и разбираемо четиво за тези от вас, при които борбата за бебе изисква прилагането на асистирани репродуктивни технологии. Представяме ви и специално интервю с нашия ендокринолог д-р Веселина Яначкова, озаглавено „Бременността е физиологично състояние, но е и стрес тест“. А любимият на най-малките ни пациенти д-р Иван Стаменов дава ценни съвети как всеки родител да предложи истинско СПА и фитнес удоволствие на своето бебе.

От новия брой на ARTi ще научите още много актуални, любопитни и вълнуващи факти от сферата на майчиното, детското и семейното здраве и ще станете част от живота на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Вярваме, че заедно ще превърнем лятото в един още по-красив сезон, изпълнен с радост.

Ако желаете да се абонирате за месечното електронно списание ARTi, можете да попълните регистрационна форма, като посетите следния линк.

А сега ви представяме новия брой (за да отворите списанието, моля, кликнете на снимката по-долу):

Page_1