LEI

Стъпка по стъпка

Стъпка 1 | Изберете лекар специалист по репродуктивна медицина

Информация за лекарите от нашия екип може да бъде намерена от тук.

Стъпка 2 | Запишете час за консултация

Записването на час може да стане по един от следните начини:

телефон: 02 920 09 01

е-mail: contact@shterevhospital.com

online: форма за записване на час

на място: гр.София, жк.Разсадника, ул. “Христо Благоев” №25-31

Въпреки, че работим денонощно (24/7), часовете за първоначална консултация могат да бъдат записани само в дните от понеделник до петък в съответствие със графикът на избраният от вас лекар.

Стъпка 3 | Подгответе се за консултацията

Препоръчваме ако разполагате със резултати от изследвания и/или епикризи от проведено лечение да носите медицинската документация на двамата партньори с вас по време на първата консултация.

Стъпка 4 | Денят на  консултацията

Препоръчваме ви да бъдете при нас 10 минути преди записаният от вас час. Регистрирайте се на централна регистратура, която се намира на първият етаж. Нашите медицински секретари ще ви насочат към кабинета на вашият лекар.

Какво да очаквате от консултацията?

При вашето първо посещение (консултация), на която е препоръчително да присъстват и двамата партньори, се снема щателна и пълна анамнеза, взимат се под внимание предишни изследвания, придружаващи заболявания, рискови фактори, и се обсъжда заедно с двойката план на поведение и последващи изследвания при нужда.

Първоначалните прегледи и изследвания, които могат да ви бъдат назначени включват: гинекологичен преглед, ултразвуков преглед, хормонални изследвания, обикновена спермограма на съпруга/партньора, изследване проходимостта на маточните тръби чрез хидротубация под ултразвуков контрол или чрез хистеросалпингография (т.нар. “цветна снимка”), микробиология, цитонамазка, изследване за полово-предавани инфекции.