bebe

Потребителски Кредит “План бебе”

Медицински комплекс  “Д-р Щерев” и БАНКА ПИРЕОС си сътрудничат при предоставянето на потребителски кредит “План бебе”  от банката.

Целевия потребителски кредит “План Бебе” е създаден специално да подпомогне хилядите български двойки с репродуктивни проблеми, както и да финансира раждане и програми за съхранение на стволови клетки. С него имате възможност да финансирате незабавно медицински дейности при ниска цена на кредита и улеснена процедура при кандидатстване.

Кредитния продукт на БАНКА ПИРЕОС  “План бебе”,  дава възможност за финансиране на следните медицински процедури:

◾асистирана репродукция (ин витро/икси)

◾съхранение на стволови клетки

◾раждане

◾комбинирана цел

Размер: минимум 1 000 лв.; максимум 20 000 (за комбинирана цел).

Може да кандидатствате във всеки клон на Банка Пиреос като представите: искане декларация по образец на Банката; копие от лична карта; документ за доход в зависимост от източника на доход.

Във връзка с целевото отпускане на кредита ще бъдат изискани и допълнителни документи, издадени от лечебното заведение, удостоверяващи финансираната процедура и сумата на кредита.

Подробна информация за потребителски кредит “План бебе” на БАНКА ПИРЕОС можете да прочетете от уеб сайта на банката тук.

За да разберете повече за потребителски кредит “План бебе”, позвънете на Денонoщния информационен център на БАНКА ПИРЕОС  на тел.: 0 700 12 002 или потърсите  финансовият координатор на болницата на тел.: 02 920 09 01.

ART_Loan_poster486x686