Ембриолепило

Ембриолепило - акценти

- Ролята на ембриолепилото е да подпомогне имплантацията на ембриона след трансфер с цел постигането на успешна бременност.

- В инвитро лабораторията на Медицински комплекс „Д-р Щерев” ембриолепилото се прилага безплатно при всяка една инвитро/ICSI процедура.

- Запознайте се с техниките за повишаване на успеваемостта на инвитро от специалното ни видео по-долу.

Ембриолепило (embryoglue)

Какво представлява?
Така нареченото ембриолепило (EmbryoGlue®) е вид специална среда, която съдържа голямо количество хиалуронан - патентован продукт на шведска фирма.
Ролята на ембриолепилото е да подпомогне имплантацията на ембриона след трансфер с цел постигането на успешна бременност.

Как помага?
От една страна, ембриолепилото спомага за образуването на контактите между клетките на ембриона и на матката. От друга, то съдейства за образуването на кръвоносни съдове, по които ембрионът да се изхранва от майчиния организъм.

Кога се прилага?
В инвитро лабораторията на Медицински комплекс „Д-р Щерев” прилагаме ембриолепилото безплатно при всяка една инвитро/ICSI процедура, за всяка лекуваща се жена или двойка.
Техники за повишаване на успеваемостта - свържете се с нас

Запознайте се с композиторите на радостта – ембриолозите и биолозите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които всекидневно прилагат високоспециализирани техники за повишаване шансовете на двойките със стерилитет за успех -  кликнете тук.  

Запишете своя час за консултация с репродуктивен специалист на 02 920 0901 или през дигиталните канали на болницата – пишете в онлайн формата ни за записване на час, в нашия канал във Viber или чрез лично съобщение във Facebook страницата ни.

Видео: Техники за повишаване на успеваемостта при инвитро

Гледайте анимирано видео, чрез което по ясен и забавен начин ви запознаваме с високоспециализираните процедури, които се извършват в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.  От видеото ще получите информация за различните допълнителни техники и методики, които увеличават шанса за успех при инвитро процедура.  Ще научите кога, с каква цел и при кои случаи се прилагат различните допълнителни методики.

Видео: Радостта, която създаваме

Гледайте последно видео, за да видите как сложните имена на различните инвитро лабораторни техники се превръщат в най-голямото щастие за доверилите ни се пациенти!

Техники за повишаване на успеваемостта - обобщение

С над 25 години успехи в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев” е помогнал на хиляди български жени и двойки да изпитат най-голямата радост – звънкия смях на бебе у дома. За последните години постигнатите бременности при двойки с различни типове и причини за стерилитета са се увеличили значително. Причината за повишената успеваемост при инвитро е именно използването на най-съвременните допълнителни техники, които помагат там, където природата се затруднява.

Допълнителни техники при инвитро