KreditBebe840x500

Потребителски кредит „План бебе“ - акценти

- Целевия потребителски кредит „План Бебе” е създаден специално да подпомогне хилядите български двойки с репродуктивни проблеми, както и да финансира раждане и програми за съхранение на стволови клетки.

- От 1000 до 20 000 лв. за срок до 84 месеца отпуска банката на пациентите.

- „Подкрепяме мечтите, защото светът е построен от мечтатели. Подкрепяме силните, смелите, окрилените от надежда, тези, които не се отказват, независимо от трудностите, които вярват в бъдещето и го създават. Ние от Банка Пиреос вярваме, че никоя мечта не заслужава по-голяма подкрепа от желанието за нов живот“, заявяват от една от най-търсените от потребителите финансови институции в България.

Потребителски кредит „План бебе“

Медицински комплекс „Д-р Щерев” и Банка Пиреос си партнират в най-важната борба – тази за мечтаното бебе.

Целевия потребителски кредит „План Бебе” е създаден специално да подпомогне хилядите български двойки с репродуктивни проблеми, както и да финансира раждане и програми за съхранение на стволови клетки. С този банков продукт пациентите получават възможност да финансират незабавно медицински дейности при преференциални условия и улеснена процедура на кандидатстване.

Кредитния продукт на Банка Пиреос „План бебе”  дава възможност за финансиране на следните медицински процедури:

• асистирана репродукция – инвитро или ИКСИ
• съхранение на стволови клетки
• раждане
• комбинирана цел

Размер: минимум 1000 лв., максимум 20 000 (за комбинирана цел). Желаещите могат да кандидатстват във всеки клон на Банка Пиреос, като представят изискваните документи, сред които са копие от личната карта и документ, удостоверяваш месечните доходи. Във връзка с целевото отпускане на кредита ще бъдат изискани и допълнителни документи, издадени от лечебното заведение, удостоверяващи финансираната процедура и сумата на кредита.

 
Потребителски кредит "План бебе" - научете повече

Научете повече за условията на отпускане на Целеви потребителски кредит „План бебе“ на официалната интернет страница на Банка Пиреос

Информирайте се от представителите на банката или потърсете финансовия координатор на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на телефон 02 920 0901! Дайте шанс на мечтата за бебе с помощта на доверени партньори!Видео: Нашите репродуктивните специалисти

Те застават до вас по нелекия път към мечтаното бебе. Те се борят неуморно за създаването на новия живот. Те носят радост за вас, доверилите ни се пациенти. Те са нашите акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти. Гледайте нашия специален видеоклип, подготвен с признателност за всеотдайния им труд и благородното призвание да помагат на доверилите им се двойки да изпитат най-голямото семейно щастие – звънкия смях на бебе у дома!

Потребителски кредит "План бебе" - обобщение

Целеви потребителски кредит „План бебе“ се отпуска целево за финансиране на дейности в медицински заведения, с които Банката Пиреос си сътрудничи. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е сред доказаните партньори на финансовата институция, поради което пациентите ни могат да кандидатстват за финансиране на своите процедури по инвитро и ИКСИ, раждане или съхранение на стволови клетки.

Инвитро