Болничен престой

След оперативната интервенция и престоят в реанимация (в зависимост от вида на интервенцията и състоянието ви), ще бъдете преведени в гинекологичният стационар на отделението. Пространственото разположение в стационара осигурява непосредствена близост на болничните стаи със сестринския и лекарски кабинет.

Всички стаи са напълно обзаведени и декорирани с вкус, което осигурява възможно  най-голям комфорт и спокойствие за всеки пациент. Стаите в стационара са модерно обзаведени с две легла със чупещи сегменти за по-голямо удобство, самостоятелен санитарен възел – баня и тоалетна, LCD телевизор, сателитна телевизия, стационарен телефон, 24-часов безжичен интернет достъп, болнична повиквателна система за контакт с дежурния медицински персонал, климатик с персонален контрол, болнична масичка за хранене, хавлиени изделия и еднократни чехли, сешоар.

Режимът на хранене се определя индивидуално за всеки пациент. Може да разберете повече за храненето по време на престоя в болницата от тук.

Като пациент имате право по желание от ваша страна на посещения от близки, при спазване правилника за вътрешния ред на болницата.




Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.