#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече

Издаване на медицинска и друга документация

Нашите инициативи за пациенти

Ние създаваме с нашите пациенти общност на доверие и приятелство. Нашият връзка не приключва с успешното лечение, проследяването на бременността и раждането, а продължава дълги години напред.

Какво предстои в Медицински комплекс “Д-р Щерев” от 8 до 14 ноември

KP_saitМесец ноември напредва с пълна сила, а ние в Медицински комплекс “Д-р Щерев” сме ви подготвили серия от изключително полезни занимания, с които да се подготвите за предстоящото най-важно събитие в живота ви – раждането на вашето бебче. 

На 9 ноември (събота), очарователната Диди Димова, отново събира своето Училище за бъдещи родители. Първият модул е посветен на подготовката за раждане. В него е включена освен теоретична и техническа подготовка, която ще ви бъде изключително полезна при естественото раждане. След преминаването през лекцията, вече няма да се колебаете дали моментът е настъпил, както и какви са първите признаци на предстоящото раждане. За съжаление местата в курса ни вече са запълнени, но можете да се запишете и на индивидуално обучение, за да сте напълно подготвени за важното събитие. 

На 10 ноември (неделя)   пък е времето да поговорим за захранването на бебчетата на практическата лекция "Специфика при хранене на новороденото – кърмене и смесено хранене". Петя Милина, ще ви разкаже за най-честите проблеми при кърмене и ще ви даде безценни съвети за справяне с тях. 

Вторият модул на Курса по първа помощ ще се проведе на 13 ноември (сряда). Той продължава 90 минути и освен полезни практични умения за реакция в непредвидени ситуации с вашите деца или близки, ще ви донесе и сертификат. 

Втората дата за Денят на отворените врати този месец е на 14 ноември – четвъртък. Заради сериозният интерес към нашето Родилно отделение и този път свободните места са запълнени. Не пропускайте да проверите кои са следващите свободни дати и часове. Можете да го направите като се обадите на нашия Контактен център на телефон 02 920 0901 или да изпратите заявка на имейл contact@shterevhospital.com. 

 
Новини