назад
840x500 new

Ателие за ранно детско развитие – акценти

Заниманията за ранно детско развитие засилват връзката между майката и бебето и учат всеки родител как да разпознава и отговаря на истинските нужди на детето си.

Водещи на заниманията за ранно детско развитие са психолозите Елена Комисарова и Емилия Салмова от Ателие „Аз и Мама“.

Заниманията са групови, провеждат се в залата за изписване на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, а възрастта на децата е от 8 до 24 месеца (да седят самостоятелно).

Ателие за ранно детско развитие - как връзката мама-бебе да стане още по-силна?

Кога се провеждат заниманията за ранно детско развитие?

Заниманията за ранно детско развитие през месец юли са:
2 юли 2019 г.
9 юли 2019 г.
16 юли 2019 г.
23 юли 2019 г.

Началният час е 10:00, а мястото на провеждане е Залата за изписване на Медицински комплекс "Д-р Щерев".

Как протичат заниманията и какви са ползите от тях?

- Бебчета получават нов опит в общуването и социализацията
- Майките ще се научат да разчитат по-добре сигналите, които им дава детето, как да реагират на тях, както и как да отговарят на нуждите на малчугана
- Родителите могат да споделят всичко, през което преминават и да обменят опит
- Ще получат много идеи за занимания с децата, чрез които едновременно да учат, да се забавляват и да засилват връзката помежду си

Продължителността на заниманията е 1 час, а цената на всяко посещение – 20 лв.

Ателие за ранно детско развитие – запишете се за участие

За да участвате в груповите занимания за ранно детско развитие се запишете, като се обадите на нашия Контактен център – 02 920 0901! Побързайте, местата са ограничени!

Можете да изпратите заявка за записване, като ни изпратите имейл на contact@shterevhospital.com.

Видео: Училището за бъдещи родители

Гледайте видео за вълшебната Диди Димова и Училището за бъдещи родители „Ние създаваме радост“ към Медицински комплекс "Д-р Щерев". Ако бременността и раждането са едно красиво пътешествие по пътя към родителството, то няма по-подходящ водач и учител в това пътуване от опитната и обаятелна Диди Димова. Тя ръководи умело индивидуалното и груповото ни училище за бъдещи родители и е помогнала да стотици жени и двойки да преминат спокойни през 9-те месеца на очакване, да изживеят подготвени радостта от раждането на рожба си и да поемат уверени в себе си грижата за своето новородено.

Ателие за ранно детско развитие – обобщение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ви помага да изградите по-силна връзка с вашето дете. В залата ни за изписване квалифицираните психолози Елена Комисарова и Емилия Салмова от Ателие „Аз и Мама“ провеждат ателието за ранно детско развитие, посветено на най-важната връзка – на бебето с неговата майка.