назад

Работно време пролетни празници - Физиотерапия и басейн

Уважаеми клиенти,

Работното време по празниците на сектор Физиотерапия и Басейн ще бъде:

- 03.03 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 04.03 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 26.04 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 27.04 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 28.04 почивен ден
- 29.04 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 01.05 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 06.05 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 24.05 от 09:00ч. до 14:00ч.

Работно време мартенски празници - аква сектор

Уважаеми клиенти,
- на 03.03 ще се провеждат всички групови занимания, както е по график.
- на 04.03 ще има треньор по плуване от 09:00 до 14:00. Можете да заповядате по всяко време за уроци.
water_kids840x500

Обучение по плуване за деца - акценти

Плуването е един от спортовете, които спомагат за доброто развитие на цялостната мускулатура на детето и за подобряване на общото му здравословно състояние.

Обученията по плуване в Аква сектора на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се провеждат от сертифициран преподавател.

Графикът на обученията е съобразен с работния ден на родителите и са предвидени удобни часове в неговия край.

Обучение по плуване за деца

Чудесен начин за хармоничното развитие на вашето дете

Какво представлява обучението по плуване за деца над 3-годишна възраст?


Обучението по плуване се извършва от подготвени треньори. Всички тренировки са с продължителност около 50 мин, като заниманията са групови и индивидуални.
Груповите занимания  по график са съпроводени с музика, надуваеми играчки за басейн и др. На децата се осигуряват дъски, макарони, плувки за ръце и други занимателни пособия. Присъствието на родители и придружители е забранено по време на заниманията, след като децата бъдат готови за занятието. Освен басейна, по преценка на треньора, в началото се ползва и джакузито, за децата, на които им е по-трудно да се отпуснат. Капацитета на басейна за всяка група е до 18 деца.

За тези от вас, които предпочитат индивидуален урок по плуване сме предвидили самостоятелни уроци.  В тази форма треньорът работи само с вашето дете.  За такива уроци трябва да се разберете с треньора или да запазите час, когато не се провеждат групови занимания. Индивидуални и самостоятелни занимания означава, че вниманието на специалист, с когото сте избрали да работите, е изцяло за Вас. По време на тези занимания басейна може да се ползва от други специалисти с клиенти за същата услуга или от клиенти за свободно ползване.

Молим родителите да са в близост по време на заниманията с техните деца, тъй като могат да бъдат повикани преди края на тренировките.

Какви за ползите от заниманията във вода за вашето дете?

Целта на заниманията е детето да се запознае с водата и да се научи да бъде в хармония с нея. Активните движения във водна среда стимулират физическото и психомоторното развитие, подобряват координацията и нервната система, укрепват костната система и имунитета, подобряват кръвообращението, дишането и развитието на интелекта, нормализират мускулния тонус, действат благотворно върху храносмилането и апетита, формират важни двигателни умения и приучават децата да се приспособяват по-бързо и по-лесно в необичайни и непознати ситуации.

Какво е необходимо да носите със себе си по време на водни занимания при нас?

Посетителите на Водния сектор на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ трябва да носят плувни шапки за лица над 3-годишна възраст, джапанки, хавлиени кърпи, бански, а за бебетата непромокаеми памперси.


 -Ценоразпис – кликнете ТУК
- График за групови занимания – кликнете ТУК
- Правилник за ползване услугите в АКВА сектор – кликнете ТУК
Аква сектор - свържете се с нас

Заповядайте в първия по рода си в България иновативен воден сектор, специализиран за бременни, майки с бебета и родители с деца. Необходимо е предварително записване на час по обявения график.

Поинтересувайте се за времето за провеждане на заниманията по водна аеробика за бременни и си запишете час за специализираната процедура, като се обадите директно от екипа на в Аква сектора на тел.: 02 450 29 53 или 0877 53 17 19.

Вижте графика на заниманията в нашия Аква сектор: График Аква сектор.

За да разберете какви са цените на провежданите водни занимания, вижте  Ценоразпис Аква сектор.

Видео: Аква секторът на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Животът е произлязъл във водата. Именно чрез водата пък екипът на секторa ни по физиотерапия и рехабилитация помага на нашите малки и големи пациенти да подобрят качеството на своя живот. Гледайте видео за „живата вода“ -  представяне на уникалния ни аква сектор, в който предлагаме специализирани водни занимания за бременни, бебета и родители с деца.

Аква сектор - обобщение

В Аква сектора ни можете да релаксирате в джакузи с приятели, споделяйки подводния масаж, който ще Ви отпусне или да посетите сауната, за да се поизпотите. Естествено, какво е воден комплекс без басейн? Освен свободни посещения в джакузито, сауната и басейна, можете да посетите и различни занимания по обща водна аеробика, по специализирана водна аеробика за бременни, както и специализирана водна гимнастика за бебета с родител в басейна. Към аква сектора ни се организират и групи за обучение на плуване на деца над 3-годишна възраст.

Аква сектор