назад
water_free840x500

Свободни водни занимания - акценти

Чрез водните занимания в басейн Вие можете да раздвижите тялото си по един приятен и релаксиращ начин в една забавна емоционална среда. Освен положителния психически ефект, който ще изпитате от упражненията във водна среда, Вие ще повлияете благотворно и на Вашето тяло. Чрез гимнастиката неприятни усещания като скованост, болки в гърба и тялото, сърцебиене и пр. могат значително да намалят отрицателното си влияние в ежедневието Ви.

Работно време пролетни празници - Физиотерапия и басейн

Уважаеми клиенти,

Работното време по празниците на сектор Физиотерапия и Басейн ще бъде:

- 03.03 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 04.03 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 26.04 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 27.04 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 28.04 почивен ден
- 29.04 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 01.05 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 06.05 от 09:00ч. до 14:00ч.
- 24.05 от 09:00ч. до 14:00ч.

Работно време мартенски празници - аква сектор

Уважаеми клиенти,
- на 03.03 ще се провеждат всички групови занимания, както е по график.
- на 04.03 ще има треньор по плуване от 09:00 до 14:00. Можете да заповядате по всяко време за уроци.

Свободни водни занимания - басейн, джакузи, сауна

Размерите на басейна и неговото разположение в едно помещение с джаузи и сауна, позволява за едно прекрасно семейно изживяване. Сектора е подходящ ако желаете да прекарате време с Вашето бебе/дете и да го запознаете със забавната страна да водните басейни. Температурата на водата е подходяща както за малки бебета и деца, така и за възрастни. В помещението има разположени кушетки, които служат като повивални. За свободно ползване на родител/и с дете/деца:

до 1 годинка – не се разрешава
от 1 до 3 год. – само в джакузи
над 3 год. – може в басейн и джакузи
за лицa до 16 годишна възраст е задължително с тях да има придружител.

Свободно ползване се предлага само в часовете, когато не се провеждат групови занимания. Клиентите, които посещават сектора за свободно ползване, трябва да се съобразят с графика и да напуснат басейна до началото на даденото групово занимание. Свободното ползване на басейна е до 60 мин. Сауната работи целодневно, като се поддържа ЕКО режим на 60 градуса. При посещение на клиент, ЕКО режима се изключва и температурата се вдига до 80-90 градуса за около 10-15 мин. Ползването на сауната е до 45 мин. При желание на клиент да ползва джакузи, молим да се обърне към служител на сектора, за да включи дюзите. Ползването на джакузи е до 45 мин. Джакузито може да се ползва по време на групови занимания, като молим клиентите да се съобразяват и не пречат на групите. По време на групи за обучение на деца по плуване или групи Родител + Бебе, джакузито може да се ползва и от част от вземащите участие в групата, успоредно с клиента, ползващ джакузи. Джакузито се ползва и за индивидуални занимания с бебета и деца от рехабилитационно здравословен характер. В случай, че Ви смущава споделеното позлване, можете да се обадите за Ви информират колегите относно графика на индивидуални занимания в джакузи с бебета и деца. За свободно ползване в края на деня, трябва да дойдете не по-късно от 30 мин. преди края на работното време, като сектора затваря не по-късно от 30 мин. след края на работното време. Молим клиентите да се запознаят и спазват правилника за ползване услугите на АКВА Правилник Аква сектор
Аква сектор - свържете се с нас

Заповядайте в първия по рода си в България иновативен воден сектор, специализиран за бременни, майки с бебета и родители с деца. Необходимо е предварително записване на час по обявения график.

Поинтересувайте се за времето за провеждане на заниманията по водна аеробика за бременни и си запишете час за специализираната процедура, като се обадите директно от екипа на в Аква сектора на тел.: 02 450 29 53 или 0877 53 17 19.

Вижте графика на заниманията в нашия Аква сектор: График Аква сектор.

За да разберете какви са цените на провежданите водни занимания, вижте  Ценоразпис Аква сектор.

Видео: Аква секторът на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Животът е произлязъл във водата. Именно чрез водата пък екипът на секторa ни по физиотерапия и рехабилитация помага на нашите малки и големи пациенти да подобрят качеството на своя живот. Гледайте видео за „живата вода“ -  представяне на уникалния ни аква сектор, в който предлагаме специализирани водни занимания за бременни, бебета и родители с деца.

Аква сектор - обобщение

В Аква сектора ни можете да релаксирате в джакузи с приятели, споделяйки подводния масаж, който ще Ви отпусне или да посетите сауната, за да се поизпотите. Естествено, какво е воден комплекс без басейн? Освен свободни посещения в джакузито, сауната и басейна, можете да посетите и различни занимания по обща водна аеробика, по специализирана водна аеробика за бременни, както и специализирана водна гимнастика за бебета с родител в басейна. Към аква сектора ни се организират и групи за обучение на плуване на деца над 3-годишна възраст.

Аква сектор