Дискусия на живо: “Проследяване на бременността – стъпка по стъпка”

FBLIve-Annons_July

Очаквайте на 20 юли (четвъртък) от 10:00 часа поредната ни среща със специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на живо чрез платформата Facebook Live! Този път водещата Евелина Павлова ще ви срещне с акушер-гинеколозите д-р Даниела Савова и д-р Ралица Милчева, а темата на дискусията е „Проследяването на бременността – стъпка по стъпка“.

Бременността може да бъде един от най-прекрасните периоди от живота на една жена и двойка, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете. Всяка бъдеща майка трябва да знае, че нормалното протичане на едно раждане на живо и здраво дете се подготвя по време на т.нар. женска консултация или проследяването на бременността. Целите пред надлежното проследяване са свързани със запазване на бременността, качествена пренатална диагностика и грижа за здравето на майката и плода и предотвратяване на усложненията, свързани с износването на бебето и протичането на предстоящото раждане. Научете от нашите специалисти какви са стъпките при проследяването на бременността, какви прегледи и изследвания се извършват в различните гестационни седмици и каква информация носят те за здравословното състояние на бъдещата майка и нейното дете. По време на дискусията д-р Савова и д-р Милчева ще запознаят аудиторията с полезни съвети за деветте месеца на радостно очакване.

Очакваме ви на 20 юли (четвъртък) от 10:00 часа на нашата Facebook страница (www.facebook.com/shterevhospital) заедно с Евелина Павлова и нейните гости. Инициативата се реализира съвместно с онлайн платформата радио Family. Не пропускайте да гледате поредната интересна и полезна дискусия в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в точния ден и час!