bebe

Потребителски Кредит “План бебе”

Предстои сключването на договор за сътрудничество между Медицински комплекс “Д-р Щерев” и БАНКА ПИРЕОС за сътрудничество при предоставянето на потребителски кредит “План бебе” от банката.

Целевия потребителски кредит “План Бебе” е създаден специално да подпомогне хилядите български двойки с репродуктивни проблеми, както и да финансира раждане и програми за съхранение на стволови клетки. С него имате възможност да финансирате незабавно медицински дейности при ниска цена на кредита и улеснена процедура при кандидатстване.

Кредитния продукт на БАНКА ПИРЕОС “План бебе”, дава възможност за финансиране на следните медицински процедури:

◾асистирана репродукция (ин витро/икси)

◾съхранение на стволови клетки

◾раждане

◾комбинирана цел

Може да кандидатствате във всеки клон на Банка Пиреос като представите: искане декларация по образец на Банката; копие от лична карта; документ за доход в зависимост от източника на доход.

Във връзка с целевото отпускане на кредита ще бъдат изискани и допълнителни документи, издадени от лечебното заведение, удостоверяващи финансираната процедура и сумата на кредита.

Подробна информация за потребителски кредит “План бебе” на БАНКА ПИРЕОС можете да прочетете от уеб сайта на банката тук.

За да разберете повече за този продукт, може да се обадите на Денонoщния информационен център на БАНКА ПИРЕОС на тел.: 0 700 12 002 или да потърсите финансовият координатор на болницата на тел.: 02 920 09 01 или е-mail: r.marinova@shterevhospital.com

 

ART_Loan_poster486x686