Включете се в календара ни за 2018 г.

Kalendar 2018 - start

Дойде време за подготовка на станалия вече традиционен календар на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Подарете си едно уникално преживяване и се включете в инициативата ни за професионална фотосесия и участие в календара ни за 2018, който ще е на тема „Първата майчина целувка“.

Каква е концепцията на Календар 2018?
Тази година концепцията включва най-невероятните мигове от родилното ни отделение – моментите, когато новороденото общува със своята майка. Това са минути, изпълнени с много нежност, сладка грижа и всеотдайна любов. Желанието ни е да насочим вниманието към тези първи и неповторими моменти на вълнение, когато майчиното лице среща малките ръчички, краченца, личице… Представете си само какво е очарованието от „Първата майчина целувка“ – темата на календара ни за 2018 г. Прекрасните мигове на близост, които ще улови любимият ви бебешки фотограф Калина Арсова (Калина ме Снима), ще останат завинаги ваш неповторим спомен.

Какви са условията за участие?
За да участва в нашия календар за 2018 г., трябва да сте бременна с вероятен термин на раждане в периода 25 септември – 25 октомври. Разбира се, благодарни сме ви, че сте се доверили на нашите специалисти и ще дадете живот на вашето дете при нас в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Как да се запишете за участие в Календара?
Побързайте и се запишете за участие в календара ни за 2018 г. още сега, като ни изпратите Ваша снимка чрез регистрационната форма и попълните необходимата информация за обратна връзка. Може да се регистрирате за участие в инициативата до 15 септември 2017 г. включително.

Попълнете регистрационната форма ТУК. (Заб.: необходимо е да прикачите актуална ваша снимка).

Вижте фотокалендарите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от последните 6 години ТУК.