Проф. Щерев и доц. Тимева са сред “Лекарите, на които вярваме”

Lekarite, na koito vyarvame 2016

Щастливи сме да ви съобщим, че двама членове на екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са номинирани за четвърти пореден път сред „Лекарите, на които вярваме“. Проф. Атанас Щерев и доц. Таня Тимева са сред специалисти от различни медицински специалности, които са спечелили доверието на пациентите в тазгодишното издание на инициативата на в. 24 часа. Класацията се формира от читателите на вестника, които разказват своите истории и номинират медици, спечелили уважението и признателността им. Информация за всички специалисти от инициативата „Лекарите, на които вярваме” е включена в специална книга, която се разпространява заедно с в. 24 часа, както и на здравния сайт 24zdrave.bg.

Новото издание на книгата е и най-голямото до сега – съдържа 409 имена на специалисти от различни профили в медицината в България. Те са поставени в благородната класация от пациентите – не само заради професионализма им, но и защото са спечелили доверието на лекуваните от тях хора. „Да вярваш на лекаря си е половината от пътя към успеха на всяко лечение, казват старите доктори“, заявяват от в. 24 часа.

Екипът ни благодари на всички, които са подкрепили номинациите на проф. Щерев и доц. Тимева. Включването им за четвърти път в инициативата „Лекарите, на които вярваме“ е поредно признание за тяхната отдаденост на лекарската професия и оценка за техните ежедневни грижи и усилия в помощ на доверилите им се пациенти!