Стартираме обучения по добри обноски за деца

good manners

По случай Деня на българската просвета и писменост 24 май и в партньорство с Първа Детска Академия за Добри Обноски стартираме серия от полезни обучения, а първата тема е „Добрите обноски: как малкото дете става голяма личност“. Ние знаем, че отговорностите и грижите не приключват с появата на новия живот, а се увеличават с добавянето на нови въпроси, радости и предизвикателства. Понякога в срещата с тях се нуждаем от доверен партньор, който да ни покаже как да бъдем по-осъзнати родители и да дадем шанс на детето да израсне още по-добра личност. Поради тази причина Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и Първа Детска Академия за Добри Обноски ви канят на 24 май да научите как малкото дете да се превърне в голяма личност.

Лекцията „Добрите обноски: как малкото дете става голяма личност“ ще се проведе в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на 24 май с начален час 11:00 и ще бъде водена от създателя на Първа Детска Академия за Добри Обноски Невена Басарова–Дичева. Ако желаете да се запишете, свържете се с нашия Контактен център на 02/920 0901. При пристигане за лекцията е нужно да преминете през Централна регистратура на болницата и да заплатите на каса сумата от 20 лв. Тази цена позволява участие на двама родители и едно дете. Местата за първата лекция по добри обноски са ограничени, запазете своето още днес! Очакваме ви на 24 май, за да направим заедно празника на българската просвета още по-светъл и изпълнен с вяра в бъдещето на нашите деца!

Невена Басарова-Дичева е създател на Първа Детска Академия за Добри Обноски, където деца между 5 и 10-годишна възраст се обучават как да се държат в обществото, как да спазват добрите маниери и правилата на общуване и да бъдат гъвкави и адаптивни. Невена създава академията след дълги години професионална подготовка в областта – участвала е в поредица от курсове за личностно развитие и себепознание, преминала е обучения и тренинги за управление на стреса, повишаване ефективността при вземане на решения в проблемни ситуации. Завършила е тригодишно обучение за спецификата на общуване и възпитанието на деца и контролиране на детската агресия в най-ранна възраст и е участвала в международни семинари за обучение по протокол и бизнес етикет.