Галерии
Нашата история, мисия и успехи
Гергана Кузманова

На 25.03  Благовещение се роди Никола. Той проплака в грижовните ръце на д-р Коновалова. Благодарим на целия екип за всеотдайните грижи. Никола бе заченат и роден в клиника Щерев. За нас Вие винаги ще бъдете носителите на благата вест. Никола сам избра датата си, доста по-рано от термина, но спокойствието, което получихме от д-р Коновалова и д-р Дачева (Неонатолог) беше безценно. Благодарим Ви!!!

 

Гергана Кузманова , гр. София

 

назад

#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече