Галерии
Нашата история, мисия и успехи
Елена Генова
Честит празник на родилното отделение на АГ Болница ” Д-р Щерев”. За моето семейство това е много специално и ценно място, там изплакаха и поеха първата си глътка въздух двете ни дечица! От цялото си сърце благодаря на най-невероятния лекар и човек д-р Гинка Ганева и на целия страхотен екип на клиниката! Бъдете все така всеотдайни и обичащи пациентите и работата си!

 

Елена Генова

 

назад

#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече