Галерии




Нашата история, мисия и успехи




Светла Николова

Сега вече мога да се похваля с една прекрасна дъщеричка - Мария. Малкото съкровище се роди точно на рождения ден на мама - 1 март и ми направи най-прекрасния подарък, който някога съм си представяла. Малко се измъчихме с раждането, защото тръгнахме да раждаме нормално, но за съжаление положението на бебето наложи да я извадят с операция. Тя се роди няколко дни след определения термин - 4.150 кг и 53 см. Малкото съкровище е плод на усилията на много хора включително и вашите, за което искам сърдечно да ви благодаря!

 

Светла Николова

 

назад

#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече