Галерии
Нашата история, мисия и успехи
Траяна Митева

През месец август 2013 година тръгнахме с моя съпруг за София за консултация със специалисти по асистирана репродукция.Доидохме направо при вас,след разговор с моя близка,която благодарение на д-р Савова има момче и момиче. Бяхме добре посрещнати от момичетата от регистратурата.Първият ми преглед беше при доц.Щерев. Искрено му благодаря че ми вдъхна надежда и кураж да продължим напред и да не се отказваме. В процеса на работа имах удоволствието да работим с д-р Ралица Милчева и д-р Мария Юнакова. Благодаря и на тях за внимателното и добро отношение към нас,благодаря им за куража и надеждата, която ми дават да забременея с ин витро процедура. Остават ни около 2 месеца да доиде реда и на нашия 20723 номер,и отново да се видя с тях и с целия любезен колектив на клиника ЩЕРЕВ. Искрени благодарности от Траяна и Красимир Митеви от град Сливен

 

Траяна Митева, гр. Сливен

 

назад

#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече