Важно за пациентите, пътуващи до София

20200320 табела СофияДнес бяха наложени нови рестриктивни мерки, целящи ограничаването на коронавирус COVID-19. С решение на министъра на здравеопазването и Националния кризисен щаб се забранява пътуването между областните центрове, освен с основателна причина, доказана със съответен документ.

Медицински комплекс "Д-р Щерев" има готовност да издава служебни бележки на пациентите, на които предстои преглед или манипулация в болницата, заради което се налага и пътуването до София. Със служебните бележки може да бъде удостоверена нуждата от посещение в медицинското заведение. За да бъде услугата адекватна на завишените хигиенни и санитарни норми с оглед епидемиологичната ситуация, служебните бележки могат бъдат заявявани и получавани единствено онлайн - с имейл до contact@shterevhospital.com. Отговори със съответната служебна бележка ще бъдат пращани до пациентите в рамките на работното време на контактния център на Медицински комплекс "Д-р Щерев" - от 8:00 до 20:00 часа в работни дни и от 8:00 до 14:00 часа в събота и в неделя.

Следете всички новини от Медицински комплекс "Д-р Щерев" ТУК. Ако имате нужда от допълнителна информация, не се колебайте да ни потърсите на телефон 02 920 0901 в рамките на работното време на контактния ни център, както и с имейл до contact@shterevhospital.com или с лично съобщение до Facebook страницата ни.

Новини