Вземи карта за плуване или йога с бебе и получи подарък!

сайтВодните и йога заниманията в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се радват на голям интерес от малки и големи. Като признателност за доверието, секторът по физиотерапия и аква секторът са подготвили страхотна изненада за всеки, решил да купи карта за някое от следните групови занимания:

- Карта за групови занимания „Йога мама и бебе“ за 10 посещения в рамките на 60 дни

- Карта за водни групови занимания „Родител + Бебе“ за 8 посещения в рамките на 30 дни

- Карта за водни групови занимания по „Плуване за деца над 3 години“ за 8 посещения в рамките на 30 дни

Всеки, който вземе карта за себе си и/или малкото си слънчице между 07 октомври и 10 ноември, ще получи подарък – масаж на гръб. Какво по-хубаво от един хубав масаж в първите студени есенни дни? Всъщност има още по-добра новина. Може да се възползвате от масажа си в срок от 30 дни от закупуването на картата или пък да го подарите на приятел, защото не е задължително от него да се възползва единствено картодържателят.

За да се насладите на подаръка си е нужно да запазите предварително час за някое от посочените занимания и да купите карта за съответните занимания в периода 07 октомври – 10 ноември. А междувременно можете да се запознаете с графика на Аква сектора ни ТУК. Повече информация за заниманията по йога в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще откриете ТУК.

Новини