Вижте къде са събрани всички видео материали на Медицински комплекс „Д-р Щерев“

20190415 siteСкъпи приятели,

Знаете ли, че голяма част от полезната информация, която екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ изготвя за пациентите си, е под формата на видео разкази? Това е така, защото, освен че искаме да ви разкажем много неща, ние държим и да ви ги покажем – визуално, лесно за разбиране, а понякога дори и по забавен начин. За целта поддържаме актуален и подреден нашия YouTube канал, превръщайки го в център за търсене на поднесена под формата на видео информация за асистирана репродукция, бременност, раждане и първи грижи за всеки малчуган. Разбира се, от време на време си позволяваме да извикаме усмивка на лицата на нашите пациенти, приятели и зрителни, публикувайки забавни видеа по повод празници, събития и други весели случки от живота на болницата и голямото семейство на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

На изключително висок интерес се радват серията информативни анимирани видеа, посветени на зачеването и бременността. В плейлистата, в която те са подредени, ще откриете забавния д-р АРТи, който представя най-добрата подготовка и стъпките при опити за зачеване. Той е основният персонаж и в рисуваните видеа, посветени на инвитро и инсеминация. За последно го виждаме в клиповете, представящи проследяването на бременността и прегледите при специалист по фетална медицина. Очаквайте скоро новите ни рисувани видеа, които са още по-вълнуващи и се впускат в дебрите на човешкото тяло и репродукцията!

Част от видеата с усмихнатия д-р АРТи ще откриете и в плейлистата, посветена на забременяването, но там са намерили място още видеа и теми като хормонален баланс, донорство на яйцеклетки, здравето на бъдещите татковци и, разбира се, представянето на репродуктивните и АГ специалисти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Част от тях ще откриете и във видеовизитките, които продължаваме да допълваме с кадри на любимите ви лекари, ембриолози и биолози и през 2019 г. Очаквайте скоро да видите добре познатите ви от кабинетите лица и на екраните на дигиталните ни устройства!

Богата на съдържание е и групата видеа, наречена „С изключителна грижа за пациента“. Чрез нея можете да надникнете в различните сектори на нашата болница – физиотерапия, аква сектор, педиатрия, неонатология, генетична лаборатория. А в плейлистата за „Мама, татко и ние!“ ще видите най-емоционалните ни видеа, включително представянето на неповторимата Диди Димова и нейното училище за бъдещи родители „Ние създаваме радост“.

Ако още не сте се възползвали, станете последователи на нашия канал в YouTube и получавайте известие за всяко ново видео, споделено от нас.

Новини