Дискусия на живо: Всичко за раждането – пътеводител на раждащата жена

Очаквайте на 21 декември (четвъртък) от 10:00 часа поредната ни среща с лекарите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на живо чрез платформата Facebook Live! Този път водещата Евелина Павлова ще ви срещне със акушер-гинеколозите д-р Мариян Александров и д-р Гинка Ганева, а темата на дискусията е „Всичко за раждането – пътеводител на раждащата жена“.

С насочването към родилното отделение всяка бъдеща майка навлиза в завършващия етап на бременността, като предстои най-сюблимният момент – раждането на новия живот. Чакането, продължило 9 месеца, приключва и скоро тя ще държи своята рожба в ръцете си! В предстоящата дискусия нашите АГ специалисти ще разкажат за стъпките и процедурите, през които преминава родилката в непосредствена подготовка на раждането, при неговото провеждане и по време на следродилните грижи за нея и нейното новородено дете.

Очакваме ви на 21 декември (четвъртък) от 10:00 часа на нашата Facebook страница (www.facebook.com/shterevhospital) заедно с Евелина Павлова и нейните гости. Инициативата се реализира съвместно с онлайн платформата радио Family (www.radiofamily.bg). Не пропускайте да гледате поредната интересна и полезна дискусия в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в точния ден и час!

Новини