Дискусия на живо: “Да дариш живот или всичко за донорството на яйцеклетки”

Очаквайте на 30 ноември (четвъртък) от 10:00 часа поредната ни среща с лекарите и специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на живо чрез платформата Facebook Live! Този път водещата Евелина Павлова ще ви срещне с акушер-гинеколога репродуктивен специалист д-р Мария Юнакова и координаторите на донорската ни програма Мария Караилиева и Жана Лазова. Темата на дискусията ще е „Да дариш живот или всичко за донорството на яйцеклетки“.

Да бъдеш донор на яйцеклетки е висша проява на човечност, съпричастност и добрина към нуждаещите се семейства. Благодарение на този благороден жест, жените с изчерпан яйчников резерв в следствие на различни фактори, могат да получат възможността за така мечтаното бебе. За близо 40 000 българки надеждата да имат дете е само чрез донорска яйцеклетка. По време на дискусията ще бъде отговорено на въпросите в кои случаи се пристъпва към донорска инвитро процедура, какви са изискванията към донорите, през какви стъпки преминава процедурата, какво е законово допустимото обезщетение и какви са митовете и истините за донорството на яйцеклетки.

Очакваме ви на 30 ноември (четвъртък) от 10:00 часа на нашата Facebook страница (www.facebook.com/shterevhospital) заедно с Евелина Павлова и нейните гости. Инициативата се реализира съвместно с онлайн платформата радио Family (www.radiofamily.bg). Не пропускайте да гледате поредната интересна и полезна дискусия в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в точния ден и час!

Новини