Д-р Веселина Яначкова с прегледи и в новия медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев”

DSC08847_RЕкипът от специалисти, които ще помагат на дамите и двойките решили да станат родители в новия медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев” продължава да нараства. От 1 юни можете да си запишете час и при ендокринолога д-р Веселина Яначкова. Тя ще подпомага дамите, които срещат трудности при забременяване с точната си намеса и адекватно лечение.

Хормоналният баланс в човешкото тяло е от изключителна важност за неговото функциониране. Именно хормоналните нарушения са една от основните причини за фертилитет при една двойка, както и да доведе до повишен риск от аборт и дори до увреждане на плода. Ако проблемът бъде открит навреме, рисковете за бебето и майката могат да се сведат до минимум.

Затова е важно навременната консултация със специалист ендокринолог, който да определи правилното лечение. Сигнал за посещението при специалист е и промяната на тегло – наддаване или прекомерно отслабвате. Симптоми като повишена умора, отпадналост без извършване на обичайни физически усилия, постоянна жажда  и често уриниране също могат да са показател за нарушен хормонален баланс и налагат медицинска намеса.

Важно е да отбележим, че хормоните не са само женска територия. Въпреки че темата е все още табу все по-често и мъжете имат хормонални проблеми, които могат да доведат до фертилитет. Ето защо при еректилна дисфункция или намалено либидо те трябва да потърсят помощ от специалист, за да преодолеят проблема.

Стъпвайки на десетилетия опит проф. Атанас Щерев създаде новия медицински център, който предлага уникалната възможност за получаването на напълно комплексна услуга. Тя започва от планирането на бременността и опитите за зачеване до необходимите изследвания, процедури по асистирана репродукция (ако състоянието на жената налага такива), до персонален здравословен хранителен режим, както и съвети за физическа активност.  

Новият медицински център “Репродуктивно здраве  Д-р Щерев” работи всеки ден, а час за преглед можете да запишете на телефон 02 920 0901.Новини