Д-р Милена Доленска започва прегледи по график в центъра ни на ул. "Ами Буе"

Доленска 450х250С радост съобщаваме, че към екипа на Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев" се присъединява добре познатата д-р Милена Доленска, акушер-гинеколог. Тя завърши своята специализация в Медицински комплекс "Д-р Щерев" и вече е част от екипа ни от специалисти. През годините д-р Доленска натрупа сериозен опит под менторството на водещи свои опитни колеги, което я превръща в пълноправен член на екипа акушер-гинеколози в ексклузивния ни център на ул. "Ами Буе" №54.

В Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ работят специалисти от различни области и младши лекари от екипа на утвърдения многопрофилен Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Продължителността на всеки преглед е минимум 40 минути и се извършва с извънредна прецизност, персонално отношение и отговори на всички вълнуващи пациентите въпроси. Предвидено е достатъчно време за преглед, консултация и разработване на план за лечение. В центъра се прилагат най-съвременните протоколи за поведение, диагностични и терапевтични процедури и асистирани репродуктивни техники. Всеки пациент се третира с нужното внимание и с разработване и прилагане на индивидуален план за поведение и терапия.

Ако желаете да запишете час за преглед при д-р Милена Доленска или останалите лекари от екипа на центъра ни на ул. "Ами Буе", просто позвънете на телефон 02 920 0901!

Новини