Д-р Петя Чавеева слага началото на редовните прегледи на наши специалисти във Видин

сайтСъобщихме ви, че четирима от акушер-гинеколозите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще извършват редовни прегледи по график в град Видин. Стремежът ни е повече жени да получават качествена медицинска грижа в най-важните периоди от живота си, а новата изнесена практика предоставя именно тази възможност на всяка дама, решила да се довери на доказани специалисти. Припомняме ви, че д-р Иван Димитров, д-р Петя Чавеева, д-р Стоян Певтичев и д-р Росен Билчев  ще преглеждат своите нови пациентки в Медико-дентален център „Омега“ в крайдунавския град.

Този уикенд (30 ноември и 01 декември) ръководителят на Сектора по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ д-р Петя Чавеева ще стартира в град Видин своите високоспециализирани прегледи на бременни. Тя ще извършва първи триместър скрининг тест (биохимичен скрининг), фетална морфология и късна фетална морфология. Кабинетът е оборудват с висококачествена ултразвукова техника и всичко необходимо за предоставянето на най-съвременната акушеро-гинекологична грижа за бъдещите майки.

Пациентките от цяла Северозападна България могат да се възползват от качествена здравна грижа, предоставена от лекарския екип на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, в събота и неделя от 08:30 до 18:30 часа. Прегледите се извършват с предварително записване на час на телефон 0899151007. Очаквайте следващия уикенд (7 и 8 декември) прегледите на д-р Иван Димитров, който ще осигури на всички желаещи пациентки качествена онкопрофилактика, включваща прегледи, онкоцитонамазка и колпоскопия.

Качествената медицинска грижа вече е по-близо до вас!

Новини