Екипът на новия Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев” се разширява

aleksievaОт 28 май още един доказал се акушер-гинеколог започна да преглежда в новия Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ в сърцето на София на ул. „Ами Буе” №54. Д-р Дениза Алекиева става част от екипа ни, който под ръководството на проф. Атанас Щерев ще приема пациенти и ще им помага в лечението на инфертилитет и в подготовката за нормално раждане.

Д-р Алексиева е специалист в следенето и лечението на усложнени патологични бременности. Работила е активно в проучвания и изследвания, свързани с подготвянето на докторската си дисертация на тема „Уроинфекции и бременност”. Участвала е в редица научни форуми и има серия публикации в медицински списания свързани с оперативната и диагностична дейност в гинекологията, онкогинекологията, урогинекологията и репродуктивната медицина.

Диагностиката и подготовката за различните процедури по асистирана репродукция на жената/двойката ще се извършва в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев” на ул. „Ами Буе” №54, а манипулациите ще се провеждат в Медицински комплекс “Д-р Щерев” на ул. „Христо Благоев” № 25-31. Двата медицински центъра са разположени на 2 км. Разстояние или 5 минути с автомобил.

Можете да видите ексклузивно ВИДЕО от новия център!

В Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. „Ами Буе“ №54 преглеждат още самият проф. Атанас Щерев, както и д-р Мария Коновалова, дългогодишен член на екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. В центъра пациентите се подготвят за процедури по асистирана репродукция, както и за естествено раждане. Всеки преглед е с продължителност минимум 40 минути, за да се осигурят нужните време и внимание на всеки пациент и конкретен случай. Ръководители на новия център са акушер-гинекологът и „баща на инвитрото“ в България проф. Атанас Щерев и имунологът проф. Станимир Кюркчиев
.
Час за преглед при д-р Дениза Алексиева и нейните колеги от Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ можете да запишете единствено на телефон 02 920 0901.


Новини