Екипът ни премина през първата фаза на ваксинацията срещу COVID-19

20210107 Ваксинация 1Работата с пациентите на Медицински комплекс "Д-р Щерев", освен възможностите за обучение, срещи с емоционални лични истории и помощ за появата на нов живот, носи и много отговорности за екипа на болницата. Последната година го доказа с пълна сила. За да осигурим нашата и ваша безопасност, месеци наред екипът ни осигуряваше достъпа до сградата, преди въвеждането на електронната система за мерене на температура и триаж на пациентите. Повишихме до максимална степен нивата на безопасност чрез дезинфекция, организация в кабинети, манипулационни и операционни, дори в цели отделения. Екипът преминаваше постоянни проверки на здравословното си състояние, за да сме сигурни, че когато дойдете при нас с най-голямата мечта в сърцето си, ще се разделим удовлетворени и най-вече здрави.

Затова и възможността за ваксиниране срещу COVID-19 беше приета повече от ентусиазирано от всички, работещи на първа линия и имащи възможност чисто обективно да се включат в първата фаза на тази кампания. В Медицински комплекс "Д-р Щерев" тя приключи за два дни и сме щастливи да съобщим, че обхвана лекари, ембриолози, биолози и представители на всички екипи на болницата.
20210107 Ваксинация 2
По този начин вярваме, че ще ви осигурим нужното спокойствие, за да се срещнете с екипа ни и да подходите отговорно и сигурно към лечението, от което се нуждаете.

Новини