Извънредното положение отпада - продължават мерките за сигурност

merkiСъгласно заповедите на Министерство на здравеопазването, след отпадане на извънредното положение на 13 май, страната ни остава в извънредна епидемична обстановка и всички противоепидемиологични мерки продължават да важат с пълна сила. Поради многото появили се запитвания от ваша страна, ви напомняме, че на територията на болницата все още са преустановени:
- свижданията в родилно и гинекологично отделение
- допускането на придружители в болницата
- всички групови занятия, включително груповото "Училище за бъдещи родители"


Мерките се отнасят за всички прегледи в кабинет, прегледите при специалист по фетална медицина и лабораторните изследвания. Пациентите се допускат единствено през централния вход на болницата. По този начин се осигурява ефективен контрол на достъпа, съобразен с изискванията за безопасност. На входа задължително се измерва телесната темература на всички пациенти и служители, насочва се към дезинфекция на ръцете, като не се допускат хора без предпазна маска. Съдадена е оптимална организация на придвижването. Това позволява спокойното изчакване без струпване и при спазване на необходимата дистанция. На лице са стриктен санитарен контрол, оптимално проветряване и хигиенизация на най-високо ниво на всички използвани помещенията.


Молим всички пациенти да спазват наложените противоепидемиологични мерки, за да осигурим безoпaсното ви лечение и да намалим риска за здравето на служителите, които се грижат за вас.
Сега здравето е наша колективна отговорност!


Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия контактен център на тел.: 02/ 920 09 01, където също ще получите подробна информация.

Новини