"Извънредно" положителна статистика

no_to_COVID-19Извънредното положение отмина, а след него идва равносметката.
За екипа ни е чест и отговорност да оправдаваме доверието ви и да посрещаме новия живот, за да можете дори в предизвикателните условия на пандемична обстановка да прегърнете дългоочакваната си рожба. През период на изпитания и трудности за цялото човечество ви показваме светлата страна на отминалите дни в ситуация на извънредно положение.


За периoда от началото на извънредното положение на 13 март до днес, 13 май, в Медицински комплекс "Д-р Щерев" са проплакали 228 "извънредни" бебета. От тях 124 са момченца и 104 - момиченца. За нас това не са просто цифри. Това са показателите за вашето доверие и за екипната работа на медицинските ни екипи на първа линия. Това са 228 човешки съдби, които ни вдъхват вяра в по-доброто и изпълнено с радост бъдеще.


С тази прекрасна новина искаме да си напомним, че когато всичко ни се струва обезкуражаващо, трябва да отворим сърцата си за всекидневните радости, защото животът е там и продължава да ни вдъхва вяра, че можем да се справим с всички изпитания.
Тази положителна статистика ни показва как изглежда бъдещето в невинните детски очи.


Екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" пожелава на всички малки новопоявили се слънца да греят силно, за да озаряват пътя ни напред.

Новини