Изпратихме 2020-а със София, посрещнахме 2021-а с...

София последно бебеНачалото на всяка година винаги е изпълнено с много вълнение и с вяра, че ни очакват по-добри дни и месеци, повече радости и усмивки. Но за близо 1400 семейства 2020-а беше най-щастливата година поради една (или две) мъничка причина - появата на тяхното бебче.

Такава ще е тя и за мама Камелия, която в последните часове на миналата година даде живот на малката София - нашето последно бебе за 2020-а година. София е 633-ото момиченце, с която родилното ни отделение постави достоен край на тези 12 месеца, които ще останат в историята. Тя вече се прибра у дома при близките си, а както знаем, за местата, където новият живот се създава и ражда, няма почивни дни, празници и отпуски.
Георги първо бебе
Броени минути след началото на Новата 2021-а година екипът ни посрещна Георги. Малкият мъж вече отсрамва със завидната височина от 51 см по-силната част от човечеството. Макар че е спорно дали татковците са по-силните, или и те губят ума и дума, когато майките бъдат приети за раждане. На Георги и мама Габриела също предстои изписване.

А ние си пожелаваме 2021-а година да ни донесе още много - момченца, момиченца, щастливи майки, татковци, семейства, които се вълнуват, че най-голямата радост ги е споходила.

Новини