Какво предстои в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от 1 до 7 март

20190228 siteСкъпи приятели,

Ето как ще посрещнем месеца на пролетта в Медицински комплекс „Д-р Щерев“:

• В петък (1-ви март) посрещаме заедно Баба Марта! В сутрешните часове всички пациенти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще се радват на нашите гости – обаятелните малчугани от детската градина на Немски училища „Ерих Кестнер“. На всички вас те ще раздават мартенички с пожелания за здрава и плодородна година. Заповядайте заедно да се порадваме на много усмивки и детски смях, шарени мартенички и цветно настроение!

• В понеделник (4-ти Март), който е официален почивен ден, регистратурата, контактният център и аптеката на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще са отворени за вас от 8:00 до 14:00 часа. Медицинската лаборатория ще приема пациенти с работно време 08:00-12:00 часа. Не забравяйте, че дежурните ни лекари са на разположение при неотложни ситуации.

• В четвъртък (7-ми март) ще се проведе инициативата Ден на отворените врати на Родилно отделение в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Ще надникнем заедно в предродилните зали, ще се разходим в родилното отделение и ще поговорим за най-прекрасния момент, който ви очаква тук – раждането на вашето бебче.

За участие в инициативата е нужно предварително записване през контактния ни център на тел. 02/ 920 0901 или на регистратурата на болницата. Местата са ограничени и ранното записване препоръчително! Очакваме ви!
Новини