Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 10 до 16 май

20190509 kakvo predstoiСкъпи приятели,

Ето че празниците отминаха, а след тях оставаме заредени с нова енергия за още от нашите инициативи.

В събота (11 май) идва ред на втория модул от груповото „Училище за бъдещи родители“ с лектор опитната и обаятелна Диди Димова. Тя ще ви запознае с всичко, което трябва да знаете за кърменето. В допълнение, ще получите информация за стволовите клетки и защо те са най-сериозната инвестиция за вашето бебе.

В неделя (12 май) при нас ще се състои практическа лекция на тема „Захранване на бебето“ със специалиста Мира Кошева. От нея ще научите всички правила и съвети за храненето на вашето бебче, с които да му гарантирате здравословно развитие през първите години.

В понеделник (13 май) е първият модул за този месец на „Курс по първа помощ на бебета и деца“. В него, чрез теория и практическа подготовка, партньорите ни от Училище за първа помощ FirstAid ще ви обучат как да се справяте при възникване на животозастрашаващи инциденти при най-малките.

Във вторник (14 май) можете да се присъедините към „Ателие за ранно детско развитие“ за деца от 8 месеца до 2 годинки. В рамките на едночасово групово занимание ще имате възможност да обмените опит с други родители и да получите ценни съвети от психолозите от ателие „Аз и Мама“.  Дечицата ще се забавляват на фона на музика и игри, придобивайки нови умения. 

В четвъртък (16 май) ще имате шанс да надникнете в родилно ни отделение. С инициативата ни „Ден на отворените врати“ ви запознаваме с най-приказното място в болницата, където радостта се ражда. Обиколката ще ви помогне да се чувствате спокойни в позната и комфортна атмосфера, когато дългоочакваният момент настъпи. 

За участие в нашите инициативи е нужно предварително записване на тел.: 02/ 920 09 01 или на регистратурата на болницата. Местата са ограничени!

Новини