Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 12 до 18 април

20190411 siteСкъпи приятели,

Представяме ви информация за груповите занимания в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ за предстоящата седмица. Новите ни инициативи продължават да събират бъдещи и настоящи родители в желание за полезни знания и умения.

В събота (13 април) с втора лекция за месеца продължава груповото ни „Училище за бъдещи родители“ с прекрасната водеща акушерка и психолог Диди Димова. Тя ще ви представи какво е важно да знаете за кърменето, а като допълнение нашите партньори от БулГен ще ви разяснят какво включва пакетната услуга „Раждане плюс съхранение на стволови клетки“. Повече за груповото „Училище за бъдещи родители“ може да откриете тук.

В неделя (14 април) ще се проведе безплатна лекция на тема „Какво е важно да знаем при дохранване на бебето с шише и биберон“. Лектор на презентацията е Петя Милина, която чрез своя дългогодишен опит ще ви даде практични съвети и ще ви насочи към необходимите продукти, свързани с кърменето и дохранването на бебето. Повече информация какво още включва презентацията може да намерите тук.

В понеделник (15 април) ще се проведе вторият модул от новата ни инициатива „Курс по първа помощ за бебета и деца“. Чрез теоретична информация и практически занимания опитните лектори от First Aid ще ви подготвят за действия при животозастрашаващи инциденти при малките деца. Повече за новата ни инициатива може да прочетете тук. Местата за курса през месец април са вече запълнени, но очаквайте скоро новите дати за май.

Във вторник (16 април) за втори път ще се състои Ателие по ранно детско развитие. Чрез музика и игра малчуганите на възраст между 8 месеца и 2 годинки получават нов опит в общуването, а родителите ще разберат как да реагират най-правилно в различни предизвикателни ситуации. Повече за заниманията по ранно детско развитие, водено от опитните психолози от ателие „Аз и Мама“ можете да научите тук.

За да се включите в нашите инициативи е нужно предварително записване на тел. 02 920 09 01 или на регистратурата на болницата.

Новини