Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 12 до 18 юли

siteВъпреки че е лято, полезните инициативи в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ спират, даже напротив.

На 13 юли (събота) стартира първата среща от серията от три модула групово Училище за бъдещи родители „Ние създаваме радост“. Напомняме ви, че през август очарователната акушерка Диди Димова, която води нашето училище, обявява ваканция за своите бъдещи родители, но скоро очаквайте графика на тази изключително полезна инициатива през есента.

На 15 юли (понеделник) е второто занимание от трите модула, посветени на спешната помощ при бебета и деца. Курсът се води от нашите приятели от Fisrt Aid и е задължително записването и присъствието и на трите занимания. Ако сте пропуснали да се запишете през юли, не се притеснявайте, ще имате нова възможност за това.

На 16 юли (вторник) ще се проведе Ателието по ранно детско развитие на психолозите от „Аз и Мама“ – заповядайте, ако искате да поработите както над развитието на своето бебче, така и над връзката между вас.

Не забравяйте, че записването за нашите инициативи става на телефон 02 920 0910 или на регистратурата на болницата!

А междувременно не пропускайте да гледате ТУК нашите полезни и забавни видеа, които ще ви покажат всичко, което всекидневно се случва в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Защото ние не просто създаваме радост, а обичаме и да я споделяме с вас!

Новини