Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 13 до 19 септември

сайтМнозина от вас с поотраснали деца се вълнуват покрай предстоящия Първи учебен ден. Ние също ще се радваме да ни изпратите снимки на първолаците, родили се в нашата болница преди 7 години – точно 428 бебчета, които вече са момичета и момчета с раници, буквари и големи мечти.

В чест на тях, а и на всички деца, родени в нашия град, на 15 септември (неделя) Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се включва в празника „От първи дъх до първи клас“. Събитието се организира от приятелите ни от портала за женско и семейно здраве Мама, Татко и Аз и ще се проведе на Лятната сцена в Борисовата градина. Ние ще имаме щанд, на който ще можете да се срещнете и да поговорите с репродуктивния специалист доц. Мария Юнакова, ендокринолога д-р Веселина Яначкова и педиатъра д-р Иван Стаменов.

Ето какво още предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ през следващата седмица:

На 13 септември (петък) е първият за тази есен модул от Курса за първа помощ на бебета и деца на First Aid. За обучението остават ограничен брой места, за които можете да се запишете преди началото на курса. Той ще се проведе в три модула на 13, 20 и 27 септември, а цената за целия обучителен курс е 50 лв.

На 14 септември (събота) ще се проведе и първият за новия сезон модул от груповото училище за бъдещи родители „Ние създаваме радост“. В него водещата Диди Димова ще ви разкаже как да се подготвите за раждането, независимо дали то е нормално или оперативно. Ще поговорите и за обезболяването на родилния процес. Чаровната Диди води и индивидуални курсове за всички бъдещи родители, които искат да се потопят по-детайлно в магията, която ги очаква.

На 15 септември (неделя) е практическата лекция „Първи грижи за новороденото у дома“, водена от Вяра Николина от фирма Mustela. Тя, обаче, няма да се ограничи в представянето на продукти, а ще обърне внимание на бебешката кожа, на коликите и на изключително важния за малките, но и за големите витамин Д.

На 19 септември (четвъртък) в 16:00 часа започва Денят на отворените врати в нашето Родилно отделение. Напомняме, че от месец септември тази изключително посещавана инициатива вече се провежда три пъти месечно. Ако нямате търпение да надникнете в най-вълнуващото място в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, гледайте ТУК видео разходката на Ева Павлова, която ще ви покаже къде точно се случва чудото на новия живот.

За да се запишете за участие в някоя от нашите инициативи, позвънете на 02 920 0901 или попитайте на регистратурата на болницата.

Очакваме ви!

Новини