Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 13 до 19 февруари

novinaСкъпи приятели,
Тази седмица романтиката е опиатът, който се усеща навсякъде около нас. Любовта е и първата крачка, нужна за създаването на нов живот. Независимо обаче за какво предпочитате да празнувате – за любовта, за виното или и за двете наслади в комбинация, то не пропускайте любимите си инициативи в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и през идната седмица:


Четвъртък (13 февруари) в Ден на отворените врати харизматичната Биляна Цветкова ще ви разведе из чудно място в болницата – Родилното ни отделение. Там ще се насладите на прекрасните условия, в които родилките и техните бебета прекарват първите си дни заедно, а в допълнение ще научите и за всичко, което ви предстои по време и след раждането.


Събота (15 февруари) предстои втория модул от Училище за бъдещи родители с познатата на всички акушерка и психолог Диди Димова. Тя ще ви потопи в най-важните знания за кърменето, за да сте подготвени за този така специален момент, в който ще създадете уникалната връзка между майка и дете. А партньорите ни от тъканна банка БулГен ще ви разяснят защо е важно решението, което ще вземете за съхранението на стволови клетки на вашето новородено.


Неделя (16 февруари) се включете в практическата лекция на опитният консултант по грижи за новороденото Петя Милина. Безплатната ни инициатива е насочена към спецификите на хранене на бебето, където ще имате възможност да получите безценни практични съвети и да обсъдите проблемите и решенията както при кърменето, така и при смесеното хранене. Не пропускайте да се запишете още днес.

За участие в инициативите е нужно предварително записване на тел. 02/ 920 09 01 или на регистратурата на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Очакваме ви и тази седмица!

Новини