Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 26 юли до 1 август

20910725 сайтЗаредени сме с лятна енергия, която ни помага да влезем с пълни сили в новия месец август. Изпращаме ви част от нея и ви очакваме и тази седмица на нашите полезни инициативи.

На 27 юли (събота) ще се проведе третия, последен за този месец, модул на Училище за бъдещи родители. С очарователната Диди Димова практически ще се упражнявате в първите най-важни грижи за новороденото. Не се тревожете, упражненията са с кукли. А ако сте пропуснали възможността да се запишете преди лятната ваканция на училището за бъдещи родители, очаквайте скоро есенния график на най-популярната ни инициатива сред всички въдещи родители.

На 28 юли (неделя) ще се проведе безплатна практическа лекция на тема „Какво е важно да знаем при дохранване на бебето с шише и биберон“. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ подкрепя естественото хранене, но когато то не е възможно, трябва да се обърнем към утвърден специалист за съвет, какъвто е Петя Милина – лектор с дългогодишен опит в грижата за най-малките.

На 1 август (четвъртък) отново е Ден на отворените врати в родилно отделение. Ще открехнем нашето най-специално място в болницата, само за вас. Ще видите уютна обстановка и ще разберете как протича раждането при нас, за да сте напълно подготвени при настъпването на този важен момент.

За да се включите в нашите инициативи е нужно предварително записване на тел.: 02 920 0901 или на регистратурата на болницата. Очакваме ви, местата са ограничени!

 

Новини