Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 29 ноември до 5 декември

Kakvo_PredstoiПосрещаме месец декември с вълнение за бързо наближаващите празници. Знаем, че те носят със себе си топлината и уюта в домовете и сърцата ни. А до тогава сме ви приготвили още от нашите полезни инициативи, с които ще посрещнем вълшебния месец декември.


В понеделник (02.12.) предстои първата лекция, от общо три, от Курса по първа помощ за бебета и деца в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Децата са най-уязвимите същества, особено когато става въпрос за възникване на животозастрашаващо събитие. Целта на цялото обучение е да се придобият основни знания и умения за оказване на бърза и адекватна помощ на най-малките. Благодарение на опитните инструктори от FirstAid, които са ви подготвили теоретични упражнения и практически симулации ще бъдете подготвени за навременна реакция. След завършване на курса всеки участник получава сертификат. 


В четвъртък (05.12.) ще отворим вратите на Родилното ни отделение, за да надникнете в най-вълшебното място в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Обаятелният ни координатор Биляна Цветкова ще ви потопи в представата за този дългоочакван момент – раждането на вашето съкровище. А ако вие имате допълнителни въпроси – подгответе ги, тя с радост ще отговори на всички тях.


За участие в нашите инициативи е нужно предварително записване на телефон 02/ 920 09 01 или на регистратурата на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Очакваме ви!

Новини